Vem jag är

Vem jag är

AJag heter Mari Spång är född 1963 och är en glad och positiv människa. Är gift sen många år tillbaka och vi har 3 barn. Vi var mjölkbönder i över 20 år, men slutade år 2005 .

Då kände vi att nu var det något nytt på gång. Min man fortsatte med sitt nya arbete och jag kände att nu har jag tid med det som jag brinner för. Att hjälpa andra människor att hitta sig själva, älska sig själva. Att hjälpa kroppen att börja självläka. Genom att ge Reiki healing.

 

Varför jag började med Reiki healing

Jag kände att någonting fattades och att det var så många måsten.

Jag har kära vänner nere i Halmstad som hade börjat gå på Reiki kurser. Jag blev nyfiken och provade att gå på Reiki kurs 1.

 

En av mina lärare var Vallhunden Micke Bohlin. Jag hade honom i både 

Reiki 1 , Reiki 2 och andra utvecklande kurser.

Det var helt otroligt, så mycket som släppte. Underbara lärare, tuffa, men det behövdes. Vi människor är duktiga på att dölja våra känslor och vilka tankar vi egentligen bär på.

Jag lärde mig att börja lita på mig själv, lyssna mer inåt. Det går inte på en handvändning. Allt har tagit sin tid och måste också så få göra. Jag arbetar fortfarande med mig själv, jag utvecklas hela tiden. Det är det som är så härligt.

 

Nu har jag kommit till ett stadie, som säger till mig att nu är det tid att hjälpa andra människor. Att dela med mig av vad jag kan . Samtidigt har jag en stor källa att ta ur.

Vi behöver lära oss att bli mer snälla mot oss själva. Att börja älska oss själva, för de 

vi är. Om jag själv mår bra, mår också omgivningen bra.

Jag tänker på AinbuskSingers sång ”Se mej för här är jag...”

 

Jag forsatte gå Reiki 2 och upptäckte ännu mer.Efter det har jag gått en del kurser som lärt mig att hitta det som gör en medveten om sig själv. Lära sig att leva här och nu. Bara vara här och NU.

Det finns hela tiden någonting nytt att må bättre av. Man ska bara lära sig att följa flödet. Känna intuitionen inom sig, att lita på det man känner.

Det är som många säger: Jag kan ge dig verktygen, men det är du själv som får jobba med det. Jag kan inte göra arbetet åt dig, men jag kan hjälpa dig en bit på vägen.

Att sluta söka utanför sig och vända sig inåt istället. Att börja lyssna på sig själv och sin kropp.

 

Jag har nu även gått Änglahealing . Det var en härlig upplevelse, som har gett mig mycket. Går nu vidare i min utveckling och har börjat med medium utbildning. Det är spännande.

Jag är nu klar med min mediumutbildning (2009), men jag lär mig fortfarande under tidens gång och i möten med människor som behöver min hjälp.

 

Jag öppnade en butik i Alvesta i 1 år efter min mediumutbildning, men jag blev skadad av en kviga och mitt liv har gått i en annorlunda riktning. Jag ger fortfarande behandlingar och jag gör det i min egen takt nu och när jag känner att jag ska göra detta. Olyckan har många gånger fått mig att tänka att livet är alldeles för kort för att göra sådant jag inte vill. Så nu

gör jag oftare det jag tycker är roligt.

 

Jag har kommit tillbaka rätt bra efter olyckan, men kan inte jobba lika mycket som innan och har fått ett bra jobb på Qrera Wellness gymmet i Vislanda som organisatör. Där får jag jobba med det som jag gillar med människor. Jag kan mycket om att kroppen behöver tränas för att orka med och att bry sig om sig själv och ta sig tid att bara vara och ge sig själv mer Healing och omtanke till sig själv. Jag utvecklas hela tiden och ibland tycks tiden stå still, men då får den göra det.

 

Jag och en kompis, vi har även börjat jobba med att ta bort andar som inte ska vara kvar på jorden. Jag känner att det är skönt att få hjälpa till med detta arbete och vi arbetar bra ihop med de olika bitarna i vårt gemensamma arbeta att hjälpa dom över till ljuset. Tack för att vi får vara med om detta.

 

Jag har även börjat sjunga mer och tycker mycket om att vara i kyrkorna och sjunga. Sjunger gärna på bröllop och även begravning det ger så otroligt mycket för mig att få göra detta. Skulle gärna åka runt och sjunga mer, men jag saknar en pianist eller gitarrist som kunde spela ihop med mig.

 

Nu har jag varit hos Pehr Trollsveden och lärt mig tala med djuren. Jag är nu godkänd som Djurkommunikatör. Det var kul och intressant, en del djur ville absolut inte prata med mig. Många djur kan inte prata med sina ägare, djuren säger att ägaren inte alltid förstår vad djuren vill.

Vad som är fel, konstig mat, sovplats, smärtor, uppväxt, felbehandling, m.m. Det finns hur mycket som helst som kan ha hänt djuret som den har svårt att förmedla. Så det känns skönt att jag kan vara till hjälp för detta nu.

 

Jag dras ofta till djur i tidningar som försvunnit. Det känns som det är något jag ska hjälpa till med. Har du ett djur som försvunnit. Jag kan hjälpa dig en bit på vägen, jag meddelar dig vad jag får för meddelande om ditt försvunna djur. Ingen betalning om du inte hittar djuret.

 

Jag utvecklar mej hela tiden. Har gått en Qigong kurs i Stockholm. Det var intressant. Så nu håller jag qigong på mitt arbete.

 

Reiki-, Trum-, Ton-, Änglahealing      

 

Kanalisering    Qigong

 

Låter något av detta intressant!

 

 

Jag utgår alltid utifrån vad människan behöver. Så varje behandling blir aldrig den andra lik. Jag har tystnadsplikt.

 

 

Välkommen till Maris Mirakel

NAMASTE.

© Copyright 2017. Alla Rättigheter Reserverade